top of page
Palvelut

Palvelumme

Teemme rakennusalan töitä laajasti eri osa-alueilla niin yrityksille kuin yksityisillekin. Meiltä löytyy VTT:n myöntämä vedeneristyssertifikaatti, joten työt tehdään myös siellä kylpyhuoneen puolella kaikkien määräysten mukaisesti. Tekemällemme työlle annamme yleisten sopimusehtojen mukaisesti kahden vuoden takuun. Meiltä löytyy myös luotettavat suhteet eri yhteistyökumppaneihin esimerkiksi putkitöitä ja sähkötöitä silmällä pitäen.

Muistathan hyödyntää  kotitalousvähennyksen

kauttamme (40% työn hinnasta).

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone on kodin vaativin remontointi kohde ja se jos mikä kannattaa jättää ammattilaisten harteille. Varsinkin jo vanhemmat kylpyhuoneet olisi hyvä päivittää nykyaikaisiin. Samalla teemme määräysten mukaiset vesieristykset. Kylpyhuoneremontin yhteydessä monesti uusitaan samalla sauna, jonka tekeminen onnistuu meiltä myös. Meiltä löytyy luotettavat yhteistyökumppanit LVIS-töiden osalta.
Tämä osa-alue kuuluu ehdottomasti Nikon erityisosaamisen piiriin. VTT:n myöntämän sertifikaatin lisäksi kokemusta löytyy tuhansista kylpyhuoneista niin uudiskohteissa, kuin remonttienkin yhteydessä. Rajaduo hoitaa kylpyhuoneremontin avaimet käteen -menetelmällä, teidän tehtäväksi jää vain osallistuminen suunnitteluun ja materiaalien valinta.

Kylpyhuoneremontti alkaa parhaiten ilmaisella arviokäynnillä, jossa kartoitetaan lähtötilanne ja selvitetään mitä haluatte remontilta. Tämän jälkeen me laadimme yksityiskohtaisen työtapa selostuksen sekä tarjouksen, jossa on eriteltynä työn sekä tarvikkeiden hinta. Mikäli tarjous miellyttää, aloitetaan yhdessä remontin suunnittelu ja aikataulutus. Yhteydenpito remontin aikana ja sen jälkeen on helppoa oman vastuuhenkilön kanssa.

20220114_142320.jpg

Sisustusremontti

Sisustusremontti voi pitää sisällään monta eri osa-aluetta. Kodin ilme voi muuttua paljonkin pelkällä tehosteseinän maalaamisella, tapetoinnilla tai kodinhoitohuoneen kaapistojen uusimisella. Toiselle taas sisustusremontti tarkoittaa lattian uusimista parkettiin.

Olipa homma mikä tahansa, niin meidän kautta se onnistuu. 
Ota yhteyttä meihin, niin tulemme käymään ilmaisella arviokäynnillä. Teemme sen jälkeen työselostuksen sekä annamme sitovan tarjouksen, johon erittelemme työn ja tarvikkeiden hinnan.

20220125_150224.jpg

Keittiöremontti

Keittiötä monesti sanotaan kodin sydämeksi, eikä suotta. Siellä vietetään paljon aikaa ja sen on hyvä olla toimiva paketti kokonaisuudessaan helpottamaan kiireistä arkea. Keittiöremontti myös mukavasti nostaa asunnon arvoa, vaikka ei kokonaisuutena ole kovinkaan iso homma. 
Rajaduo hoitaa keittiöremontin avaimet käteen- menetelmällä, teidän tehtäväksi jää vain osallistuminen suunnitteluun ja materiaalien valinta.

Keittiöremontti on hyvä aloittaa ilmaisella arviokäynnillämme. Teemme käynnin jälkeen tarkan työtapaselostuksen sekä sitovan tarjouksen, johon erittelemme työn sekä tarvikkeiden hinnan. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen alkaa meidän yhteinen remontti sovittuna ajankohtana. Meiltä tulee vastuuhenkilö remonttiin, johon yhteydenpito tulee olemaan helppoa ja vaivatonta remontin edetessä.

IMG_20201212_125018_edited.jpg

Muut rakennuspalvelut

Meidän kautta onnistuu moni muukin rakentamiseen liittyvä työ. Olipa kyse sitten uudesta terassista ympärivuotiseen käyttöön tai viihtyisästä pergolasta pihan laidalle aurinkoisia kesäpäiviä silmällä pitäen. Työn ei aina tarvitse olla myöskään laajuudessaan suuri. Suoritamme myös pienemmät huoltotyöt vakaalla ammattitaidolla.

Kysy rohkeasti lisää!

terassikimmo32.jpg
bottom of page